Isu tsunami

Posted: 19/01/2009 in Funny
Tag:

album-kita-197

Pengalaman Isu Tsunami nyang Padang. Kira-kiro kejadiane bar Tsunami Aceh. Lagi angler2 turu jam loro bengi bojoku nggugah, mas tangi to, banyune wis munggah. Lha dasar sih kriyip2 yo tak wangsuli “ lha banyu kok iso munggah piye to?”, bojoku” wis pokok e, lagi wae wong mesjid kliling ngumumke ngono, ayo awakke dhewe yo melu munggah. Wah malah tambah penasaran aku . “ munggah yang ngendi?” ..(sinambi mesem sithik). Kono kuwi nggon bukit kono. Yo tak turuti sidane. Lha bareng mbukak lawang kok njobo kebak wong. Jebul e wong daerah pinggir pantai podho ngungsi yang nggonku. “Lho dik, wong wae podho ngungsi nyanggone dhewe ngono lho, mosok awake dhewe yo ngungsi. Bojoku ra gelem kalah “ ayo to, iki sih kurang dhuwur mas. Yo wis nggo nglegani yo tak turuti munggah bukit. Suwe2 kok ngantuk. Dik tak bali wae yo, ngantuk je. Bojoku ra mangsuli…bareng arep mlaku nyang ngomah, nyang dalan ketemu rombongan jenasah. Wah rodo ketir2 ki. Rombongan mau tak takoni, ono opo? Opo yo kurban tsunami? Jare ora, iki wong mati arep dikubur suk awan, ning gandheng sing nunggoni lg ngungsi, jenazah e dijak sisan ben gampang golekane. Wis karepmu cah…mumet aku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s